25 Feb 2024 . Ahad. 9 Pagi

Hari
Jam
Minit
Saat

Khas untuk Founder yang tak pernah capai Sales 1 juta pertama.

Join Gerakan SALES 1 JUTA guna TikTok, Facebook & Instagram, kali ni kasi jadi!

"Sales saya dh lama stuck hampir putus asa. Sekarang alhamdulillah dh nampak game yg sebenar untuk capai 1 juta."

Puan Dahlia, KL

Dah macam-macam cara buat untuk hit 1 juta pertama, tapi... satu pun sampai hari ini tak menjadi...

kat tiktok boleh buat 1 juta.. kat facebook lagi lah kacang je nak buat sales 1 juta. kat instagram pun boleh, ramai dah buat...

Masalah anda sebenarnya bukan kerana salah pilih platform atau tak pandai ads, tapi pada strategi. anda masih guna cara lapukkkk!

Stop Salahkan "PRODUK, AUDIEN, SETTING".. Jangan biarkan ini menyebabkan anda STUCK di takuk yang lama...

Saya berani cakap, anda sebenarnya tidak perlu fokus pada setting apa nak pakai, interest apa nak guna, segala mazhab & teknik sifu-sifu yang jual gula-gula diluar sana!

Semua itu saya cakap MENGARUT JER!

Kalau anda nak capai RM1 Juta yang pertama, anda kena faham asas & basic bagaimana MARKETING & ADVERTISING berfungsi untuk BOOSTKAN jualan anda.

Kalau hari ini anda masih merungut..

❌ Dah buat macam macam kempen semua tak jadi
❌ Dah penat bakar duit tapi takde result
❌ Dah buat macam macam content tapi semua tak convert
❌ Susah nak scale up bila kaedah split test yang tiada strategi
❌ Tak pandai nak susun funnel dan kempen strategi
❌ Database berterabur dan tidak tersusun
❌ Semua benda anda nak buat sendiri

Dan macam macam lagi la masalah dan rungutan yang anda hadapi…!

Kenapa anda perlu berada dalam circle GERAKAN SALES 1 JUTA.. ini sebabnya >>

"BERDESUP-DESUP WASAP MASUK"

"SERONOK TENGOK ORANG BUAT DUIT KAW KAW"

"MELETUP-LETUP SALES DIA DENGAN TEKNIK NI"

"BISNES HURU HARA TAK MENANG TANGAN"

"BUDGET KECIK TAPI TEKNIK BETUL"

"BAYAR MAHAL-MAHAL TAPI TIADA RESULT"

"Sales saya meroket RM500K bulan lepas, terima kasih Cikgu Dzul."

Puan Hidayu, Bangi

Ini strategi GERAKAN 1 JUTA Yang Cikgu Dzul Nak Kongsikan...

Hit Sales 1 Juta Guna Personal Branding

Sekarang ini adalah zaman content & branding. Siapa sahaja boleh bina branding di platform social media seperti TikTok yang mudah FYP.

Tapi… strategi dan kaedah macam mana nak bina content personal branding yang POWER!

Ingat, viral tidak semestinya kekal lama dalam pasaran.

Dalam Seminar Gerakan Sales 1 Juta, saya akan kongsikan kepada anda FORMULA BINA BRANDING BUAT DUIT.

Sesuai untuk anda yang buat servis dan produk.

Menjual Tanpa Perlu Orang Kenal Dulu

Biasa orang suruh jual kepada orang yang kenal, suka dan percaya produk kita, kan?

Sebenarnya anda boleh je run iklan CONVERSION terus kepada STRANGER!

Tak perlu nak buat funnel TOFU, MOFU, BOFU.

Bukan saya kata funnel itu salah, anda kena tahu dan sedar, kita tiada FUND DUIT yang besar untuk guna funnel ini.

Jual terus kepada stranger, sales dapat jer, siapa kata kena ikut funnel?

Nak jual terus kepada stranger, kena ada strategi. Sebab tu dalam Seminar Gerakan Sales 1 Juta ni kami nak bongkarkan.

Ingat pesan Cikgu Dzul, “Terus jual kepada stranger”

Content Sampah Punca Iklan Tak Convert

Bila kempen iklan tak jadi selalu berpunca dari content iklan kita yang sampah.

Sampah ini maksudnya adalah content anda tidak jelas siapa target market, tidak jelas hook, offer yang ingin disampaikan.

Ramai orang stuck buat content sebab content yang dibuat adalah PGC iaitu commercial punya content.

Sekarang trend adalah content yang bersifat UGC.

Tapi apa formula untuk jadikan UG Content anda power bila run iklan?

Semua ini ada dalam Seminar Gerakan Sales 1 Juta.

Buat 1 juta jual produk China, hit & run!

Ini adalah salah satu strategi untuk anda capai jualan 1 juta dengan konsep “RESALE” dari produk China.

Kaedah dia, adalah dengan anda cari produk yang bagus dari China contohnya, kemudian jual semula di pasaran Malaysia.

Tapi persoalan disini, macam mana nak cari produk yang WIN dalam market?

Berapa harga nak kena jual?

Apa lubuk cari produk yang bagus?

Semua ini saya akan kongsikan dalam Seminar Gerakan Sales 1 Juta.

Strategi set up team marketing padu zaman 2023!

Ramai yang nak jadi CEO – CHIEF EVERYTHING OFFICER.

Dari kerja marketing, content, packing, customer service semua dia nak buat sendiri, akibatnya BURN OUT.

Dan bisnes tetap stuck juga.

Dalam Seminar Gerakan Sales 1 Juta, saya akan kongsikan bagaimana nak bina HIGH PERFORMANCE TEAM yang padu untuk era digital ini.

Strategi auto database

Bila saya tanya ramai pada usahawan, berapa database mereka ada?

Saya yakin ramai yang jawab ada, ada yang ratus, ada ribu database.

Bila saya tanya soalan kedua, kat mana simpan, berapa kerap engage dengan database?

TERDIAM!

Jadi dalam Seminar Gerakan Sales 1 Juta ini, saya akan kongsikan apa formula untuk bina database yang POWER.

Mereka ada TRUST kepada produk dan bisnes kita. Dan yang paling best, semua ini saya boleh setup secara AUTO.

Founder.. Jangan Tunggu lagi..

Ini adalah MASA TERBAIK anda untuk BANGKIT dan join GERAKAN SALES 1 JUTA.. sudah tiba masa untuk anda buat duit dengan STRATEGY & TAKTIKAL yang telah ada PROVEN Method.

Hari
Jam
Minit
Saat

Dah bersedia untuk join Gerakan Sales 1 Juta ini?

please expect this...

Selepas Join Seminar Gerakan Sales 1 Juta:

Sempat ke nak belajar semua ni dalam seminar nanti?

Cikgu Dzulfaqar Hashim

CEO Kerabat Digital | Certified HRD Corp Trainer

Dzulfaqar Hashim atau lebih mesra dikenali dalam kalangan usahawan Cikgu Dzul berpengalaman dalam digital marketing sejak tahun 2013 lagi.

Beliau juga merupakan usahawan yang sama seperti anda dan pernah berniaga pelbagai niche dan produk.

Cikgu Dzul juga aktif dalam membantu usahawan, ejen, stokis, leader dan fighter dalam digital marketing dan aktif sehingga hari ini.

Beliau juga merupakan seorang Certified HRD Corp Trainer selain sebagai CEO di Kerabat Digital Sdn Bhd.

Beliau telah mengadakan lebih 100+ kelas secara fizikal dan online serta juga mempunyai portal pembelajaran sendiri dan kini jumlah student dibawah beliau lebih dari 30,000.

BONUS Premium!

Yer betul, Cikgu Dzul memang "ALL OUT" dan "OVER DELIVER" segala value yang boleh beri untuk anda buat 1 JUTA dengan platform Facebook, Instagram & TikTok.

Bonus 1

Panduan Video Facebook Ads Ke Wasap Guna Traffic

Serious lah cikgu Dzul? Pakai Facebook ads buat 1 Juta? Ye teman-teman.. Takde Facebook Ads ni susah sikit nak capai sales tinggi. Trust me!

Bonus 2

Panduan Video Facebook Ads Conversion

Serious lah cikgu Dzul? Pakai Facebook ads buat 1 Juta? Ye teman-teman.. Takde Facebook Ads Conversions ni susah sikit nak capai sales tinggi. Trust me!

Bonus 3

Panduan Video TikTok Ads Ke Wasap

Panduan ini khas untuk player yang ada main ads di TikTok. Cikgu Dzul ajar cara nak run iklan ke wasap (lead).

Bonus 4

Panduan Video TikTok Ads Conversion

Cikgu Dzul juga sediakan video tutorial cara nak run iklan menggunakan objektif conversion, khas untuk yang ada website dan nak run iklan conversion di TikTok.

Bonus 5

Panduan Video Setup Business Manager

Tutorial ini khas untuk anda setup secara lengkap Business Manager termasuk pixel.

Bonus 6

Template G-Sheet Ads Performance (Lead)

Untuk anda yang ada team sales, Cikgu Dzul dah sediakan template lengkap untuk team sales anda submit report lead kepada anda.

Plug n play jer!

Bonus 7

Template G-Sheet Ads Performance (Conversion)

Untuk anda yang ada fighter ecom/marketer, Cikgu Dzul dah sediakan template lengkap untuk fighter ecom/marketer anda submit report ads kepada anda.

Plug n play jer!

Bonus 8

Panduan Video Capcut Versi Mobile

Capcut sekarang dah power! Cikgu Dzul sediakan panduan video cara nak edit video guna Capcut dengan cara mudah dan pantas versi mobile.

Follow step by step, 1 hari dah boleh mahir.

Bonus 9

Panduan Video Database Blasting Software

Cikgu Dzul juga sediakan panduan video cara nak gunakan sistem blaster wasap iaitu Sendtify.

Khas untuk anda yang ada simpan beribu database dan nak blast dengan 1 klik sahaja.

Bonus 10

Panduan Video Bina Website Pantas

Nak main conversion, mesti kena ada website? Jadi panduan ini Cikgu Dzul akan ajar guna Onpay kerana lebih mudah untuk semua orang.

Value yang anda dapat!

RM3,617.00

**Bonus akan dapat selepas tamat sesi seminar, dalam seminar anda hanya perlu fokus kepada fundamental & strategi, lepas seminar anda gunakan bonus ini untuk execute Gerakan Sales 1 Juta anda. Bonus limit hanya untuk 30 hari sahaja.

Harga asal RM189

59 jer...

"Leads ramai sangat sampai terpaksa off iklan. Seronok buat bisnes online macam ni"

Puan Yusnieda, JB

25 Feb 2024
Ahad
9 pagi

Online di ZOOM

25 Feb 2024
Ahad
9 pagi

Online di ZOOM

"PARCEL BERGUNUNG TAK SENDU"

"TONTON YOUTUBE BOLEH JUAL RUMAH"

"SALES SAMPAI RATUS RIBU"

Soalan-Soalan Lazim

Seminar Gerakan Sales 1 juta ini dilakukan 100% online melalui platform Zoom.

Bonus-bonus Seminar Gerakan Sales 1 juta akan diberi melalui WhatsApp serta Email selepas tamat waktu seminar. Tetapi E-workbook akan diberi sebelum sesi seminar berlangsung untuk anda gunakan sebagai nota semasa belajar.

Anda akan terima satu notifkasi mesej pendaftaran seminar berjaya melalui WhatsApp & Email. Sila semak di WhatsApp serta Email (Inbox/Spam/Promotion).

Link zoom Seminar Gerakan Sales 1 juta akan diberi melalui Email dan WhatsApp. Pastikan data maklumat email serta WhatsApp anda adalah tepat bagi mengelakkan sebarang kekeliruan.

Untuk anda yang ada team (3-5 pax) anda boleh dapatkan dengan harga promosi dengan klik link yang disediakan dibawah ini.

Pakej Solo: RM89 / pax
Pakej Team: RM99 / 3-5 pax

**Pakej team sesuai untuk anda yang ada team sahaja, boleh hantar team 3-5 orang dengan hanya RM99 sahaja.

Klik sini ➑️ PENDAFTARAN UNTUK TEAM

Lepas bayar nanti, sila bagi nama, emel dan no tel kepada Customer Services.

Anda boleh akses rakaman serta bonus selama 30 hari. Jangan risau, template dan bonus-bonus lain anda boleh download siap-siap.

Bonus akan dapat melalui emel dan wasap selepas tamat seminar nanti.

Perlukan Bantuan?

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau masalah, boleh hubungi dengan Customer Service Kerabat Digital dengan klik button dibawah.

Kuasai Digital are not a part of Facebook.com or Facebook Inc. Additionally, Kuasai Digital are not endorsed by Facebook, Inc. Facebook is a trademark of Facebook, INC.

Seminar Gerakan Sales 1 juta dibawakan oleh Kerabat Digital Sdn Bhd
Copyright Β© 2024 | Kuasai Digital

Scroll to Top